Informatii generale
Bine ați venit pe pagina noastră privind Politica de confidențialitate! informație. Această politică de confidențialitate are rolul de a vă ajuta să înțelegeți ce date colectăm, de ce noi colectăm date și ce facem cu ele. Atunci când împărtășiți informații cu noi, putem face serviciile noastre chiar mai bine pentru dvs. De exemplu, vă putem arăta mai multe rezultate relevante de căutare și anunțuri. Când ne folositi servicii, vrem să va fie clar în ce mod folosim informațiile și modalitățile prin care puteți sa va protejați confidențialitatea. Asta e important; sperăm că veți avea timp să citiți cu atenție. Rețineți că puteți găsi comenzi pentru a vă gestiona informațiile și pentru a vă proteja confidențialitatea și Securitate.
Dreptul de a accesa, corecta, șterge datele și de a obiecta la prelucrarea datelor
Clienții noștri au dreptul de a accesa, corecta și șterge datele cu caracter personal referitoare la acestea și să se opună prelucrării acestor date, adresând o solicitare scrisă, în orice moment. Compania face toate eforturile pentru a pune în aplicare măsuri de precauție adecvate pentru a proteja securitatea și confidențialitatea datelor personale și pentru a împiedica modificarea, deteriorarea, distrugerea sau accesarea acestora de către terți neautorizați. Cu toate acestea, Societatea nu controlează fiecare risc asociat la utilizarea internetului și, prin urmare, avertizează utilizatorii site-ului asupra riscurilor potențiale implicate în funcționarea și utilizarea internetului. Site-ul poate include link-uri către alte site-uri web sau alte surse de internet. Deoarece Compania nu poate controla aceste site-uri web și surse externe,Compania nu poate fi trasă la răspundere pentru furnizarea sau afișarea acestor site-uri web și externe surse și nu pot fi trase la răspundere pentru conținutul, publicitatea, produsele, serviciile sau altor materiale disponibile pe sau de pe aceste site-uri web sau din surse externe.
Management of personal data
              Puteți vizualiza sau edita datele dvs. personale online pentru multe dintre serviciile noastre. Puteți face, de asemenea alegerile despre colectarea și utilizarea datelor dvs. Datele vor depinde de serviciile pe care le utilizați. Puteți alege dacă doriți să primiți anunțuri promoționale de pe site-ul nostru prin e-mail, SMS, poștă fizică și telefon. daca tu primiți e-mailuri promoționale sau mesaje SMS de la noi și doriți să vă dezactivați, puteți face acest urmând instrucțiunile din mesajul respectiv. Puteți face, de asemenea, alegeri privind primirea e-mail promoțional, apeluri telefonice și poștă prin vizitarea și semnarea companiei Managerul de comunicare promoțională, care vă permite să actualizați informațiile de contact, să gestionați preferințele de contact, renunțarea la abonamentele prin e-mail și alegeți dacă doriți să vă partajați persoana de contact informații cu partenerii noștri. Aceste alegeri nu se aplică comunicărilor de serviciu obligatorii care fac parte din anumite servicii de site-uri web.                          
Informații pe care le colectăm             
              Magazinul nostru colectează date pentru a funcționa eficient și pentru a vă oferi cele mai bune experiențe cu noi Servicii. Furnizați direct aceste date, cum ar fi atunci când creați un cont personal. Obținem câteva dintre acestea, înregistrând modul în care interacționați cu serviciile noastre, de exemplu, utilizând tehnologii cum ar fi modulele cookie și primirea rapoartelor de eroare sau a datelor de utilizare din software-ul care rulează dispozitivul tau. De asemenea, obținem date de la terțe părți (inclusiv alte companii). De exemplu, noi  suplimentarea datelor colectate prin achiziționarea de date demografice de la alte companii. De asemenea, folosim servicii de la alte companii pentru a ne ajuta să determinăm o locație bazată pe adresa IP în ordine pentru a personaliza anumite servicii la locația dvs. Datele pe care le colectăm depind de serviciii și caracteristicile pe care le utilizați.             
CUM FOLOSIM INFORMATIILE
               Site-ul nostru web folosește datele pe care le colectăm în trei scopuri de bază: să ne desfășurăm afacerea și (inclusiv îmbunătățirea și personalizarea) serviciilor pe care le oferim, pentru a trimite comunicații,  inclusiv comunicările promoționale și afișarea publicității. În îndeplinirea acestora pentru scopuri, combinăm datele pe care le colectăm prin diferitele servicii de site web pe care le utilizați pentru a vă oferi  o experiență mai solidă, mai consistentă și personalizată. Cu toate acestea, pentru a ameliora intimitatea, avem  construite în garanții tehnologice și procedurale destinate prevenirii anumitor combinații de date.   De exemplu, stocăm datele pe care le colectăm de la dvs. atunci când nu sunteți autentificat (nu sunteți conectat)separat de orice informații despre cont care vă identifică direct, cum ar fi numele dvs., adresa de e-mail adresa sau numărul de telefon.             
IMPARTASIREA DE INFORMATII
              Împărtășim datele personale cu acordul dvs. sau după cum este necesar pentru a finaliza orice tranzacție sau mfurnizați orice serviciu solicitat sau autorizat. De exemplu, vă împărtășim conținutul terțe părți când ne spuneți acest lucru. Când furnizați date de plată pentru a efectua o achiziție, noi vor împărtăși datele de plată băncilor și altor entități care procesează tranzacțiile de plată sau oferă alte servicii financiare, precum și pentru prevenirea fraudei și reducerea riscului de credit. În plus, noi împărtășim date personale printre filialele și filialele noastre controlate. De asemenea, împărtășim datele personale cu vânzătorii sau cu agenții care lucrează în numele nostru în scopurile descrise în acest document afirmație. De exemplu, companiile pe care le-am angajat pentru a oferi asistență pentru clienți sau pentru a le asista protejarea și asigurarea sistemelor și serviciilor noastre pot avea nevoie de acces la datele cu caracter personal pentru a putea furniza aceste funcții. În astfel de cazuri, aceste companii trebuie să respecte confidențialitatea datelor noastre și cerințele de securitate și nu li se permite să utilizeze datele personale pe care le primesc de la noi pentru orice alt scop. De asemenea, putem divulga date personale ca parte a unei tranzacții corporative, cum ar fi o fuziune sau vânzarea de active.